zeker en veilig de winter door

Meer veiligheid door een duidelijk zicht

Als u de auto winterklaar maakt, mag een krachtige winterruitreiniger niet ontbreken. Bij temperaturen onder de tien graden Celsius en uiterlijk bij vorst zijn specialisten in het koude seizoen gewild.

De voordelen van krachtige winterruitreinigers:

  • Genereer binnen enkele seconden een duidelijk beeld
  • Verminder het verbruik van reinigingsvloeistof
  • Verwijder typische verontreinigingen zoals strooizout en roet
  • Geschikt voor blaasmonden
  • Topproducten tasten de lak en de moderne kunststof koplampen niet aan.

Goed om te weten!

Laat u tijdens het winkelen niet misleiden door vorstbeschermingsinformatie zoals "tot -60 graden Celsius". Deze vaak bijzonder goedkope producten smeren de ramen meestal alleen uit vanwege hun hoge glycolgehalte, maar reinigen niet goed.

Auto bevroren? Geen probleem!

Vooral als "lantaarnparkeerder" heb je vaak te maken met het probleem van bevroren ramen in de ochtend wanneer de tijd op weg naar je werk krap is. Met de SONAX voorruitontdooier heeft u binnen enkele seconden weer helder zicht. "We hebben een speciale formule ontwikkeld voor de voorruitontdooier met een effectieve bescherming tegen opnieuw ijsvorming, zodat het zicht niet na korte tijd na het ontdooien weer verslechtert." aldus Nicole Hell - SONAX Product Manager Internationaal

Onderhoud de deurafdichtingen goed in de winter

De rubberen afdichtingen rond autodeuren, ramen en kofferbak voorkomen dat vuil, vocht en wind het auto-interieur binnendringen. Na een bepaalde tijd wordt het rubber broos en kwetsbaar. Regelmatig onderhoud kan de levensduur van het rubber verlengen en de kleur opfrissen. Een elastische deurafdichting heeft als voordeel dat deuren in de winter niet bevriezen.